Jakovina, P. (2023). Tehnološki aspekti miješanja i peletiranja u proizvodnji riblje hrane za šarana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:956551
Jakovina, Petar. "Tehnološki aspekti miješanja i peletiranja u proizvodnji riblje hrane za šarana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:956551
Jakovina, Petar. "Tehnološki aspekti miješanja i peletiranja u proizvodnji riblje hrane za šarana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:956551
Jakovina, P. (2023). 'Tehnološki aspekti miješanja i peletiranja u proizvodnji riblje hrane za šarana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:956551
Jakovina P. Tehnološki aspekti miješanja i peletiranja u proizvodnji riblje hrane za šarana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:956551
P. Jakovina, "Tehnološki aspekti miješanja i peletiranja u proizvodnji riblje hrane za šarana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:956551