Vitali, M. (2023). Utjecaj mikročestica mikroalgi na kemijski sastav plodova rajčice u hidroponskom uzgoju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:811433
Vitali, Marija. "Utjecaj mikročestica mikroalgi na kemijski sastav plodova rajčice u hidroponskom uzgoju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:811433
Vitali, Marija. "Utjecaj mikročestica mikroalgi na kemijski sastav plodova rajčice u hidroponskom uzgoju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:811433
Vitali, M. (2023). 'Utjecaj mikročestica mikroalgi na kemijski sastav plodova rajčice u hidroponskom uzgoju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:811433
Vitali M. Utjecaj mikročestica mikroalgi na kemijski sastav plodova rajčice u hidroponskom uzgoju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:811433
M. Vitali, "Utjecaj mikročestica mikroalgi na kemijski sastav plodova rajčice u hidroponskom uzgoju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:811433