diplomski rad
Određivanje hlapljivih komponenata u cvijetu mandarine
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. urn:nbn:hr:204:297787

Mijić, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Kemija

Citirajte ovaj rad

Mijić, K. (2023). Određivanje hlapljivih komponenata u cvijetu mandarine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297787

Mijić, Katarina. "Određivanje hlapljivih komponenata u cvijetu mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297787

Mijić, Katarina. "Određivanje hlapljivih komponenata u cvijetu mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297787

Mijić, K. (2023). 'Određivanje hlapljivih komponenata u cvijetu mandarine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297787

Mijić K. Određivanje hlapljivih komponenata u cvijetu mandarine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297787

K. Mijić, "Određivanje hlapljivih komponenata u cvijetu mandarine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:297787