Radovac, I. (2023). Sušenje gomolja krumpira za potrebe prehrambene industrije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866178
Radovac, Ivan. "Sušenje gomolja krumpira za potrebe prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866178
Radovac, Ivan. "Sušenje gomolja krumpira za potrebe prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866178
Radovac, I. (2023). 'Sušenje gomolja krumpira za potrebe prehrambene industrije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866178
Radovac I. Sušenje gomolja krumpira za potrebe prehrambene industrije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866178
I. Radovac, "Sušenje gomolja krumpira za potrebe prehrambene industrije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:866178