Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'
Glasnik Zaštite Bilja, 45. (2022), 5.; 58-64. https://doi.org/10.31727/gzb.45.5.6


Citirajte ovaj rad

Vincek, I., Jeromel, A. i Jagatić Korenika, A. M. (2022). Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'. Glasnik Zaštite Bilja, 45.. (5.), 58-64. doi: 10.31727/gzb.45.5.6

Vincek, Ivana, et al. "Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'." Glasnik Zaštite Bilja, vol. 45., br. 5., 2022, str. 58-64. https://doi.org/10.31727/gzb.45.5.6

Vincek, Ivana, Ana Jeromel i Ana Marija Jagatić Korenika. "Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'." Glasnik Zaštite Bilja 45., br. 5. (2022): 58-64. https://doi.org/10.31727/gzb.45.5.6

Vincek, I., Jeromel, A. i Jagatić Korenika, A. M. (2022) 'Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'', Glasnik Zaštite Bilja, 45.(5.), str. 58-64. doi: 10.31727/gzb.45.5.6

Vincek I, Jeromel A, Jagatić Korenika AM. Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'. Glasnik Zaštite Bilja [Internet]. 2022. [pristupljeno 28.12.2024.];45.(5.):58-64. doi: 10.31727/gzb.45.5.6

I. Vincek, A. Jeromel i A. M. Jagatić Korenika, "Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'", Glasnik Zaštite Bilja, vol. 45., br. 5., str. 58-64, 2022. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:458177. [Citirano: 28.12.2024.]