Hadelan, L., Peček, E., Bokan, N., Cerjak, M. i Jež Rogelj, M. (2022). Proteinske zamjene za meso – perspektivna hrana ili obična hamalija?. Agroeconomia Croatica, 12. (2), 32-43. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:579566
Hadelan, Lari, et al. "Proteinske zamjene za meso – perspektivna hrana ili obična hamalija?." Agroeconomia Croatica, vol. 12, br. 2, 2022, str. 32-43. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:579566
Hadelan, Lari, Ema Peček, Nataša Bokan, Marija Cerjak i Mateja Jež Rogelj. "Proteinske zamjene za meso – perspektivna hrana ili obična hamalija?." Agroeconomia Croatica 12, br. 2 (2022): 32-43. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:579566
Hadelan, L., et al. (2022) 'Proteinske zamjene za meso – perspektivna hrana ili obična hamalija?', Agroeconomia Croatica, 12(2), str. 32-43. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:579566 (Datum pristupa: 25.12.2024.)
Hadelan L, Peček E, Bokan N, Cerjak M, Jež Rogelj M. Proteinske zamjene za meso – perspektivna hrana ili obična hamalija?. Agroeconomia Croatica [Internet]. 2022. [pristupljeno 25.12.2024.];12(2):32-43. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:579566
L. Hadelan, E. Peček, N. Bokan, M. Cerjak i M. Jež Rogelj, "Proteinske zamjene za meso – perspektivna hrana ili obična hamalija?", Agroeconomia Croatica, vol. 12, br. 2, str. 32-43, 2022. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:579566. [Citirano: 25.12.2024.]