Jukić, Ž., Krička, T., Pospišil, A., Radiček, T. i Jukić, K. (2020). Utjecaj različitih oblika zrna pšenice na hektolitarsku masu. Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 82. (1-2), 3-16. doi: 10.33128/ag.82.1-2.1
Jukić, Željko, et al. "Utjecaj različitih oblika zrna pšenice na hektolitarsku masu." Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, vol. 82, br. 1-2, 2020, str. 3-16. https://doi.org/10.33128/ag.82.1-2.1
Jukić, Željko, Tajana Krička, Ana Pospišil, Tihomir Radiček i Karmen Jukić. "Utjecaj različitih oblika zrna pšenice na hektolitarsku masu." Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva 82, br. 1-2 (2020): 3-16. https://doi.org/10.33128/ag.82.1-2.1
Jukić, Ž., et al. (2020) 'Utjecaj različitih oblika zrna pšenice na hektolitarsku masu', Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 82(1-2), str. 3-16. doi: 10.33128/ag.82.1-2.1
Jukić Ž, Krička T, Pospišil A, Radiček T, Jukić K. Utjecaj različitih oblika zrna pšenice na hektolitarsku masu. Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva [Internet]. 2020. [pristupljeno 27.11.2024.];82(1-2):3-16. doi: 10.33128/ag.82.1-2.1
Ž. Jukić, T. Krička, A. Pospišil, T. Radiček i K. Jukić, "Utjecaj različitih oblika zrna pšenice na hektolitarsku masu", Agronomski glasnik : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, vol. 82, br. 1-2, str. 3-16, 2020. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:055745. [Citirano: 27.11.2024.]