Rak, M. (2016). Simbiozna učinkovitost autohtonih sojeva kvržičnih bakterija koje noduliraju grah (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:756845
Rak, Mihaela. "Simbiozna učinkovitost autohtonih sojeva kvržičnih bakterija koje noduliraju grah." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:756845
Rak, Mihaela. "Simbiozna učinkovitost autohtonih sojeva kvržičnih bakterija koje noduliraju grah." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:756845
Rak, M. (2016). 'Simbiozna učinkovitost autohtonih sojeva kvržičnih bakterija koje noduliraju grah', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:756845
Rak M. Simbiozna učinkovitost autohtonih sojeva kvržičnih bakterija koje noduliraju grah [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:756845
M. Rak, "Simbiozna učinkovitost autohtonih sojeva kvržičnih bakterija koje noduliraju grah", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:756845