Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta
Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 24 (2020), 1-4; 3-14. https://doi.org/10.33128/pc.24.1-4.1


Citirajte ovaj rad

Šic Žlabur, J., Skendrović Babojelić, M., Galić, A., Družić, J., Jurković, T. i Voća, S. (2020). Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta. Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 24. (1-4), 3-14. doi: 10.33128/pc.24.1-4.1

Šic Žlabur, Jana, et al. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta." Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, vol. 24, br. 1-4, 2020, str. 3-14. https://doi.org/10.33128/pc.24.1-4.1

Šic Žlabur, Jana, Martina Skendrović Babojelić, Ante Galić, Jasmina Družić, Tomislav Jurković i Sandra Voća. "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta." Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva 24, br. 1-4 (2020): 3-14. https://doi.org/10.33128/pc.24.1-4.1

Šic Žlabur, J., et al. (2020) 'Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta', Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 24(1-4), str. 3-14. doi: 10.33128/pc.24.1-4.1

Šic Žlabur J, Skendrović Babojelić M, Galić A, Družić J, Jurković T, Voća S. Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta. Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva [Internet]. 2020. [pristupljeno 04.10.2024.];24(1-4):3-14. doi: 10.33128/pc.24.1-4.1

J. Šic Žlabur, M. Skendrović Babojelić, A. Galić, J. Družić, T. Jurković i S. Voća, "Bioaktivni spojevi i antioksidacijski potencijal plodova grejpfruta", Pomologia Croatica : Glasilo Hrvatskog agronomskog društva, vol. 24, br. 1-4, str. 3-14, 2020. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:437017. [Citirano: 04.10.2024.]