Lažec, B. (2024). Korištenje kisele sirutke u proizvodnji sladoleda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:474950
Lažec, Barbara. "Korištenje kisele sirutke u proizvodnji sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:474950
Lažec, Barbara. "Korištenje kisele sirutke u proizvodnji sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:474950
Lažec, B. (2024). 'Korištenje kisele sirutke u proizvodnji sladoleda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:474950
Lažec B. Korištenje kisele sirutke u proizvodnji sladoleda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:474950
B. Lažec, "Korištenje kisele sirutke u proizvodnji sladoleda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:474950