diplomski rad
Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:596077

Čevra, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Čevra, M. (2024). Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077

Čevra, Marija. "Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077

Čevra, Marija. "Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077

Čevra, M. (2024). 'Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077

Čevra M. Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077

M. Čevra, "Clostridium tyrobutyricum u mlijeku i kasno nadimanje sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:596077