diplomski rad
Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:009666

Mijić, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Mijić, A. (2024). Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666

Mijić, Antonija. "Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666

Mijić, Antonija. "Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666

Mijić, A. (2024). 'Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666

Mijić A. Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 28.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666

A. Mijić, "Utjecaj različitih načina dozrijevanja na kakvoću vina 'Pošip' u Zadarskoj županiji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:009666