prikaz prve stranice dokumenta Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje
Rad dostupan nakon 2025-09-25
diplomski rad
Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:691633

Herceg, Mihael
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Herceg, M. (2024). Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633

Herceg, Mihael. "Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633

Herceg, Mihael. "Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633

Herceg, M. (2024). 'Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633

Herceg M. Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633

M. Herceg, "Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633