Herceg, M. (2024). Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633
Herceg, Mihael. "Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633
Herceg, Mihael. "Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633
Herceg, M. (2024). 'Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633
Herceg M. Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633
M. Herceg, "Dorada ratarskih kultura kao komponente u proizvodnji hrane za životinje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:691633