prikaz prve stranice dokumenta Pozicioniranje proizvoda pomoću metode višedimenzionalnog skaliranja na primjeru zanatskog kruha
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Pozicioniranje proizvoda pomoću metode višedimenzionalnog skaliranja na primjeru zanatskog kruha
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:932823

Deverić, Vlatka
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing i inovacije u agrobiznisu

Citirajte ovaj rad

Deverić, V. (2024). Pozicioniranje proizvoda pomoću metode višedimenzionalnog skaliranja na primjeru zanatskog kruha (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:932823

Deverić, Vlatka. "Pozicioniranje proizvoda pomoću metode višedimenzionalnog skaliranja na primjeru zanatskog kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:932823

Deverić, Vlatka. "Pozicioniranje proizvoda pomoću metode višedimenzionalnog skaliranja na primjeru zanatskog kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:932823

Deverić, V. (2024). 'Pozicioniranje proizvoda pomoću metode višedimenzionalnog skaliranja na primjeru zanatskog kruha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:932823

Deverić V. Pozicioniranje proizvoda pomoću metode višedimenzionalnog skaliranja na primjeru zanatskog kruha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:932823

V. Deverić, "Pozicioniranje proizvoda pomoću metode višedimenzionalnog skaliranja na primjeru zanatskog kruha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:932823