Autorska knjiga-Ostalo-Ostalo
Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe
Zagreb: Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:536646


Citirajte ovaj rad

Šic Žlabur, J., Voća, S. i Dobričević, N. (2016). Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. Zagreb: Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646.

Šic Žlabur, Jana, et al. Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. Zagreb, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646.

Šic Žlabur, Jana, Sandra Voća i Nadica Dobričević. Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. Zagreb: Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646.

Šic Žlabur, J., Voća, S. i Dobričević, N. (2016) Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. [online]. Zagreb: Agronomski fakultet. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646 (Datum pristupa: 26.11.2024.)

Šic Žlabur J, Voća S, Dobričević N. Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. [Internet]. Zagreb: Agronomski fakultet; 2016, [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646

J. Šic Žlabur, S. Voća i N. Dobričević, Kvaliteta voća, povrća i prerađevina : priručnik za vježbe. Zagreb, Agronomski fakultet, 2016. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:536646