prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle
Rad dostupan nakon 2025-10-01
diplomski rad
Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:618901

Krnjača, Paula
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Krnjača, P. (2024). Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901

Krnjača, Paula. "Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901

Krnjača, Paula. "Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901

Krnjača, P. (2024). 'Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901

Krnjača P. Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901

P. Krnjača, "Utjecaj vrste salamure na senzorska svojstva sira u tipu mozzarelle", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:618901