Leščan, M. (2024). Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279
Leščan, Mirta. "Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279
Leščan, Mirta. "Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279
Leščan, M. (2024). 'Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279
Leščan M. Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279
M. Leščan, "Oksidacijska stabilnost žutanjka jajeta nesilica hranjenih potpunim krmnim smjesama s različitim hibridima kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:769279