Orešković, D. (2024). Tehnička dostupnost žetvenih ostataka pšenice i kukuruza u procjeni energetskog potencijala (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:708329
Orešković, Dominik. "Tehnička dostupnost žetvenih ostataka pšenice i kukuruza u procjeni energetskog potencijala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:708329
Orešković, Dominik. "Tehnička dostupnost žetvenih ostataka pšenice i kukuruza u procjeni energetskog potencijala." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:708329
Orešković, D. (2024). 'Tehnička dostupnost žetvenih ostataka pšenice i kukuruza u procjeni energetskog potencijala', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:708329
Orešković D. Tehnička dostupnost žetvenih ostataka pšenice i kukuruza u procjeni energetskog potencijala [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:708329
D. Orešković, "Tehnička dostupnost žetvenih ostataka pšenice i kukuruza u procjeni energetskog potencijala", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:708329