Orlić, M. (2024). Tehnologija proizvodnje tradicionalnog i industrijskog kefira (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487957
Orlić, Marija. "Tehnologija proizvodnje tradicionalnog i industrijskog kefira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487957
Orlić, Marija. "Tehnologija proizvodnje tradicionalnog i industrijskog kefira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487957
Orlić, M. (2024). 'Tehnologija proizvodnje tradicionalnog i industrijskog kefira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487957
Orlić M. Tehnologija proizvodnje tradicionalnog i industrijskog kefira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487957
M. Orlić, "Tehnologija proizvodnje tradicionalnog i industrijskog kefira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487957