prikaz prve stranice dokumenta Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:879234

Gajski, Nikola
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Gajski, N. (2024). Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234

Gajski, Nikola. "Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234

Gajski, Nikola. "Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234

Gajski, N. (2024). 'Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234

Gajski N. Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234

N. Gajski, "Nutritivna i antimikrobna svojstva proizvoda od kozjeg i magarećeg mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:879234