prikaz prve stranice dokumenta Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:078774

Jukić, Josipa
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Specijalno stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Jukić, J. (2024). Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774

Jukić, Josipa. "Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774

Jukić, Josipa. "Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774

Jukić, J. (2024). 'Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774

Jukić J. Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774

J. Jukić, "Mogućnosti korištenja vune kao sekundarnog animalnog proizvoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:078774