završni rad
Stavovi i preferencije studenata prema alternativnim mliječnim proizvodima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:822156

Husnjak, Ivan
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing i inovacije u agrobiznisu

Citirajte ovaj rad

Husnjak, I. (2024). Stavovi i preferencije studenata prema alternativnim mliječnim proizvodima (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822156

Husnjak, Ivan. "Stavovi i preferencije studenata prema alternativnim mliječnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822156

Husnjak, Ivan. "Stavovi i preferencije studenata prema alternativnim mliječnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822156

Husnjak, I. (2024). 'Stavovi i preferencije studenata prema alternativnim mliječnim proizvodima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822156

Husnjak I. Stavovi i preferencije studenata prema alternativnim mliječnim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 17.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822156

I. Husnjak, "Stavovi i preferencije studenata prema alternativnim mliječnim proizvodima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:822156