Čorbić, K. (2024). Ekstrakt kadifice (Tagetes erecta L.) u hranidbi nesilica : utjecaj na kvalitetu jaja i oksidacijsku stabilnost žutanjka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:770727
Čorbić, Karla. "Ekstrakt kadifice (Tagetes erecta L.) u hranidbi nesilica : utjecaj na kvalitetu jaja i oksidacijsku stabilnost žutanjka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:770727
Čorbić, Karla. "Ekstrakt kadifice (Tagetes erecta L.) u hranidbi nesilica : utjecaj na kvalitetu jaja i oksidacijsku stabilnost žutanjka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:770727
Čorbić, K. (2024). 'Ekstrakt kadifice (Tagetes erecta L.) u hranidbi nesilica : utjecaj na kvalitetu jaja i oksidacijsku stabilnost žutanjka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:770727
Čorbić K. Ekstrakt kadifice (Tagetes erecta L.) u hranidbi nesilica : utjecaj na kvalitetu jaja i oksidacijsku stabilnost žutanjka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:770727
K. Čorbić, "Ekstrakt kadifice (Tagetes erecta L.) u hranidbi nesilica : utjecaj na kvalitetu jaja i oksidacijsku stabilnost žutanjka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:770727