Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines
U: Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. / Majić, Ivana; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. str. 581-585. urn:nbn:hr:204:425733

Orbanić, Fumica; Rossi, Sara; Bestulić, Ena; Plavša, Tomislav; Jeromel, Ana; Radeka, Sanja

Citirajte ovaj rad

Orbanić, F., Rossi, S., Bestulić, E., Plavša, T., Jeromel, A. i Radeka, S. (2022). Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines. U I. Majić, (Ur.), Z. Antunović, (Ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma (str. 581-585). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733

Orbanić, Fumica, et al. "Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines." Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Ur. Ivana Majić, Ur. Zvonko Antunović, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022, str. 581-585. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733

Orbanić, Fumica, Sara Rossi, Ena Bestulić, Tomislav Plavša, Ana Jeromel i Sanja Radeka. "Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines." U Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, 581-585. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. Citirano 22.12.2024.. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733

Orbanić, F., et al. (2022) 'Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines', u Majić, I. (ur.), Antunović, Z. (ur.), Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Osijek, str. 581-585. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733 (Datum pristupa: 22.12.2024.)

Orbanić F, Rossi S, Bestulić E, Plavša T, Jeromel A, Radeka S. Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines. U: I. Majić, ur., Z. Antunović, ur. Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera; 2022. Str. 581-585. [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733

F. Orbanić, S. Rossi, E. Bestulić, T. Plavša, A. Jeromel i S. Radeka, "Impact of pre-fermentative mash cooling and heating on anthocyanin concentration and color of Teran wines", Zbornik radova 57. hrvatskog i 17. međunarodnog simpozija agronoma, I. Majić i Z. Antunović, Ur. Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, 2022. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:425733 [Citirano: 22.12.2024.]