Leko, M. (2016). Mogućnost korištenja kokoši pasmine Hrvatica u alternativnoj proizvodnji jaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:847620
Leko, Marina. "Mogućnost korištenja kokoši pasmine Hrvatica u alternativnoj proizvodnji jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:847620
Leko, Marina. "Mogućnost korištenja kokoši pasmine Hrvatica u alternativnoj proizvodnji jaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:847620
Leko, M. (2016). 'Mogućnost korištenja kokoši pasmine Hrvatica u alternativnoj proizvodnji jaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:847620
Leko M. Mogućnost korištenja kokoši pasmine Hrvatica u alternativnoj proizvodnji jaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:847620
M. Leko, "Mogućnost korištenja kokoši pasmine Hrvatica u alternativnoj proizvodnji jaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:847620