Madjeruh, M. (2017). Utjecaj modificiranih ugljikohidrata stjenke kvasca na proizvodnost pilića u tovu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:153497
Madjeruh, Marija. "Utjecaj modificiranih ugljikohidrata stjenke kvasca na proizvodnost pilića u tovu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:153497
Madjeruh, Marija. "Utjecaj modificiranih ugljikohidrata stjenke kvasca na proizvodnost pilića u tovu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:153497
Madjeruh, M. (2017). 'Utjecaj modificiranih ugljikohidrata stjenke kvasca na proizvodnost pilića u tovu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:153497
Madjeruh M. Utjecaj modificiranih ugljikohidrata stjenke kvasca na proizvodnost pilića u tovu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:153497
M. Madjeruh, "Utjecaj modificiranih ugljikohidrata stjenke kvasca na proizvodnost pilića u tovu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:153497