prikaz prve stranice dokumenta Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:204:690112

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Kegalj, A. (2017). Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:690112

Kegalj, Andrijana. "Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:690112

Kegalj, Andrijana. "Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:690112

Kegalj, A. (2017). 'Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:690112

Kegalj A. Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:690112

A. Kegalj, "Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:690112