prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, Tomislava
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Horvatić, T. (2017). Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, Tomislava. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, Tomislava. "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić, T. (2017). 'Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

Horvatić T. Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321

T. Horvatić, "Utjecaj uparavanja na poboljšanje nutritivnog sastava oljuštenog ječma", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:830321