Levak, P. (2016). Utjecaj trajanja skladištenja silaže na kinetiku ilealne razgradnje škroba visokovlažnog zrna kukuruza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501030
Levak, Petar. "Utjecaj trajanja skladištenja silaže na kinetiku ilealne razgradnje škroba visokovlažnog zrna kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501030
Levak, Petar. "Utjecaj trajanja skladištenja silaže na kinetiku ilealne razgradnje škroba visokovlažnog zrna kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501030
Levak, P. (2016). 'Utjecaj trajanja skladištenja silaže na kinetiku ilealne razgradnje škroba visokovlažnog zrna kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501030
Levak P. Utjecaj trajanja skladištenja silaže na kinetiku ilealne razgradnje škroba visokovlažnog zrna kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501030
P. Levak, "Utjecaj trajanja skladištenja silaže na kinetiku ilealne razgradnje škroba visokovlažnog zrna kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:501030