Lukšić, B. (2017). Hranidbena vrijednost fermentirane travne mase (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286537
Lukšić, Božica. "Hranidbena vrijednost fermentirane travne mase." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286537
Lukšić, Božica. "Hranidbena vrijednost fermentirane travne mase." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286537
Lukšić, B. (2017). 'Hranidbena vrijednost fermentirane travne mase', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286537
Lukšić B. Hranidbena vrijednost fermentirane travne mase [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286537
B. Lukšić, "Hranidbena vrijednost fermentirane travne mase", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:286537