Mioković, A. (2017). Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026
Mioković, Andrija. "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026
Mioković, Andrija. "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026
Mioković, A. (2017). 'Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026
Mioković A. Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026
A. Mioković, "Fizikalne, mikrobiološke i senzorne promjene svježeg svinjskog karea tijekom zrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:997026