Pećnik, M. (2017). Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790
Pećnik, Monika. "Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790
Pećnik, Monika. "Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790
Pećnik, M. (2017). 'Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790
Pećnik M. Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790
M. Pećnik, "Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:299790