Filipović, I. (2017). Kvalitativna svojstva latica ruža nakon termičke dorade dehidriranjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:702420
Filipović, Ivana. "Kvalitativna svojstva latica ruža nakon termičke dorade dehidriranjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:702420
Filipović, Ivana. "Kvalitativna svojstva latica ruža nakon termičke dorade dehidriranjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:702420
Filipović, I. (2017). 'Kvalitativna svojstva latica ruža nakon termičke dorade dehidriranjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:702420
Filipović I. Kvalitativna svojstva latica ruža nakon termičke dorade dehidriranjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:702420
I. Filipović, "Kvalitativna svojstva latica ruža nakon termičke dorade dehidriranjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:702420