Leš, M. (2017). Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571
Leš, Matej. "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571
Leš, Matej. "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571
Leš, M. (2017). 'Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571
Leš M. Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571
M. Leš, "Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na proizvodne rezultate tovnih pilića", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:368571