Barić, D. (2018). Segmentacija potrošača svježeg mesa iz slobodnog uzgoja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:875627
Barić, Dražen. "Segmentacija potrošača svježeg mesa iz slobodnog uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:875627
Barić, Dražen. "Segmentacija potrošača svježeg mesa iz slobodnog uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:875627
Barić, D. (2018). 'Segmentacija potrošača svježeg mesa iz slobodnog uzgoja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:875627
Barić D. Segmentacija potrošača svježeg mesa iz slobodnog uzgoja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 02.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:875627
D. Barić, "Segmentacija potrošača svježeg mesa iz slobodnog uzgoja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:875627