Bilobrk, A. (2018). Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812
Bilobrk, Ana. "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812
Bilobrk, Ana. "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812
Bilobrk, A. (2018). 'Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812
Bilobrk A. Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812
A. Bilobrk, "Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:504812