Bencetić, K. (2018). Dužinsko-maseni odnos i udio masnih kiselina u mišićnom tkivu hame (Argyrosomus regius) pri različitoj hranidbi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:910040
Bencetić, Katarina. "Dužinsko-maseni odnos i udio masnih kiselina u mišićnom tkivu hame (Argyrosomus regius) pri različitoj hranidbi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:910040
Bencetić, Katarina. "Dužinsko-maseni odnos i udio masnih kiselina u mišićnom tkivu hame (Argyrosomus regius) pri različitoj hranidbi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:910040
Bencetić, K. (2018). 'Dužinsko-maseni odnos i udio masnih kiselina u mišićnom tkivu hame (Argyrosomus regius) pri različitoj hranidbi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:910040
Bencetić K. Dužinsko-maseni odnos i udio masnih kiselina u mišićnom tkivu hame (Argyrosomus regius) pri različitoj hranidbi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:910040
K. Bencetić, "Dužinsko-maseni odnos i udio masnih kiselina u mišićnom tkivu hame (Argyrosomus regius) pri različitoj hranidbi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:910040