Dobrinjkić, M. (2016). Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328
Dobrinjkić, Martina. "Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328
Dobrinjkić, Martina. "Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328
Dobrinjkić, M. (2016). 'Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328
Dobrinjkić M. Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328
M. Dobrinjkić, "Agronomska svojstva soje u ovisnosti o gustoći sklopa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:878328