Brajković, D. (2018). Odlike bakterioloških izolata iz lista jagode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:256352
Brajković, Dorotea. "Odlike bakterioloških izolata iz lista jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:256352
Brajković, Dorotea. "Odlike bakterioloških izolata iz lista jagode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:256352
Brajković, D. (2018). 'Odlike bakterioloških izolata iz lista jagode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:256352
Brajković D. Odlike bakterioloških izolata iz lista jagode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:256352
D. Brajković, "Odlike bakterioloških izolata iz lista jagode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:256352