prikaz prve stranice dokumenta USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE
Zagreb: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2021. urn:nbn:hr:240:464312

Matošić Miškulin, Dora Ljubica
Veleučilište Aspira

Institucijski repozitorij: repozitorij.aspira.hr

Citirajte ovaj rad

Matošić Miškulin, D. Lj. (2021). USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE (Završni rad). Zagreb: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312

Matošić Miškulin, Dora Ljubica. "USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312

Matošić Miškulin, Dora Ljubica. "USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312

Matošić Miškulin, D. Lj. (2021). 'USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312

Matošić Miškulin DLj. USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište Aspira; 2021 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312

D. Lj. Matošić Miškulin, "USPOREDBA MEDITERANSKE I MEKSIČKE KUHINJE TE NJIHOVE NUTRICIONISTIČKE KARAKTERISTIKE", Završni rad, Veleučilište Aspira, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:464312