prikaz prve stranice dokumenta Vino u gastronomskoj ponudi turističke destinacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Vino u gastronomskoj ponudi turističke destinacije
Split: Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, 2023. urn:nbn:hr:240:062145

Avelini, Josip
Veleučilište Aspira

Institucijski repozitorij: repozitorij.aspira.hr

Citirajte ovaj rad

Avelini, J. (2023). Vino u gastronomskoj ponudi turističke destinacije (Završni rad). Split: Veleučilište Aspira. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:062145

Avelini, Josip. "Vino u gastronomskoj ponudi turističke destinacije." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:062145

Avelini, Josip. "Vino u gastronomskoj ponudi turističke destinacije." Završni rad, Veleučilište Aspira, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:062145

Avelini, J. (2023). 'Vino u gastronomskoj ponudi turističke destinacije', Završni rad, Veleučilište Aspira, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:062145

Avelini J. Vino u gastronomskoj ponudi turističke destinacije [Završni rad]. Split: Veleučilište Aspira; 2023 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:062145

J. Avelini, "Vino u gastronomskoj ponudi turističke destinacije", Završni rad, Veleučilište Aspira, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:240:062145