Babić, F. (2016). Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220
Babić, Filip. "Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220
Babić, Filip. "Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220
Babić, F. (2016). 'Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220
Babić F. Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2016 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220
F. Babić, "Antimikrobne aktivnosti ekstrakta korijena sladića (Glycyrrhiza glabra L.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:182220