Vlašiček, I. (2017). Antioxidativna aktivnost vrste Salvia hispanica L. (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:763614
Vlašiček, Ivan. "Antioxidativna aktivnost vrste Salvia hispanica L.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:763614
Vlašiček, Ivan. "Antioxidativna aktivnost vrste Salvia hispanica L.." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:763614
Vlašiček, I. (2017). 'Antioxidativna aktivnost vrste Salvia hispanica L.', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:763614
Vlašiček I. Antioxidativna aktivnost vrste Salvia hispanica L. [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2017 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:763614
I. Vlašiček, "Antioxidativna aktivnost vrste Salvia hispanica L.", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:763614