Matić, M. (2018). Učinak različitih oblika selena na oksidacijski i antioksidacijski odgovor klijanaca pšenice (Triticum
aestivum L.) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:629565
Matić, Magdalena. "Učinak različitih oblika selena na oksidacijski i antioksidacijski odgovor klijanaca pšenice (Triticum
aestivum L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:629565
Matić, Magdalena. "Učinak različitih oblika selena na oksidacijski i antioksidacijski odgovor klijanaca pšenice (Triticum
aestivum L.)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:629565
Matić, M. (2018). 'Učinak različitih oblika selena na oksidacijski i antioksidacijski odgovor klijanaca pšenice (Triticum
aestivum L.)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:629565
Matić M. Učinak različitih oblika selena na oksidacijski i antioksidacijski odgovor klijanaca pšenice (Triticum
aestivum L.) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2018 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:629565
M. Matić, "Učinak različitih oblika selena na oksidacijski i antioksidacijski odgovor klijanaca pšenice (Triticum
aestivum L.)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:629565