Dugić, M. (2019). Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261
Dugić, Milica. "Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261
Dugić, Milica. "Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261
Dugić, M. (2019). 'Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261
Dugić M. Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2019 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261
M. Dugić, "Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i
antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261