prikaz prve stranice dokumenta Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i  antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)
Rad dostupan nakon 2024-12-03
diplomski rad
Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. urn:nbn:hr:181:797261

Dugić, Milica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Odjel za biologiju

Institucijski repozitorij: Repozitorij Odjela za biologiju

Citirajte ovaj rad

Dugić, M. (2019). Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261

Dugić, Milica. "Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261

Dugić, Milica. "Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261

Dugić, M. (2019). 'Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261

Dugić M. Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2019 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261

M. Dugić, "Sortno i tkivno-specifični učinak kadmija na oksidacijski i antioksidacijski status tri kultivara soje (Glycine max)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:797261