Nedeljković, M. (2020). Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva
ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u
Armeniji (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800
Nedeljković, Milica. "Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva
ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u
Armeniji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800
Nedeljković, Milica. "Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva
ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u
Armeniji." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800
Nedeljković, M. (2020). 'Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva
ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u
Armeniji', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800
Nedeljković M. Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva
ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u
Armeniji [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju; 2020 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800
M. Nedeljković, "Fenolni spojevi, antioksidativna i antibakterijska svojstva
ekstrakata pokožice deset različitih sorti vinove loze uzgajanih u
Armeniji", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za biologiju, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:181:459800