prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus
Rijeka: Sveučilište u Rijeci, 2018. urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, Filip
Sveučilište u Rijeci
Fakultet biotehnologije i razvoja lijekova

Citirajte ovaj rad

Petrović, F. (2018). Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, Filip. "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, Filip. "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović, F. (2018). 'Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

Petrović F. Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996

F. Petrović, "Utjecaj polisaharida iz gljiva na probiotičke bakterije roda Lactobacillus", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:776996