Klisović, D. (2018). LC-MS/MS analiza sadržaja fenola u čaju lišća masline sorti Istarska bjelica, Leccino i Buža u svrhu optimizacije formulacije funkcionalnog čaja (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452971
Klisović, Dora. "LC-MS/MS analiza sadržaja fenola u čaju lišća masline sorti Istarska bjelica, Leccino i Buža u svrhu optimizacije formulacije funkcionalnog čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452971
Klisović, Dora. "LC-MS/MS analiza sadržaja fenola u čaju lišća masline sorti Istarska bjelica, Leccino i Buža u svrhu optimizacije formulacije funkcionalnog čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452971
Klisović, D. (2018). 'LC-MS/MS analiza sadržaja fenola u čaju lišća masline sorti Istarska bjelica, Leccino i Buža u svrhu optimizacije formulacije funkcionalnog čaja', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452971
Klisović D. LC-MS/MS analiza sadržaja fenola u čaju lišća masline sorti Istarska bjelica, Leccino i Buža u svrhu optimizacije formulacije funkcionalnog čaja [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452971
D. Klisović, "LC-MS/MS analiza sadržaja fenola u čaju lišća masline sorti Istarska bjelica, Leccino i Buža u svrhu optimizacije formulacije funkcionalnog čaja", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452971