prikaz prve stranice dokumenta Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima
Rijeka: Sveučilište u Rijeci, 2017. urn:nbn:hr:193:452393

Katulić, Daria
Sveučilište u Rijeci
Fakultet biotehnologije i razvoja lijekova

Citirajte ovaj rad

Katulić, D. (2017). Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393

Katulić, Daria. "Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393

Katulić, Daria. "Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393

Katulić, D. (2017). 'Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393

Katulić D. Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393

D. Katulić, "Uporaba i razine šećera u mesnim proizvodima", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:452393