prikaz prve stranice dokumenta Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020.
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020.
Diplomski rad
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2020. urn:nbn:hr:145:783998

Barić, Marin
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku

Institucijski repozitorij: EFOS REPOZITORIJ

Citirajte ovaj rad

Barić, M. (2020). Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

Barić, Marin. "Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

Barić, Marin. "Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

Barić, M. (2020). 'Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

Barić M. Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2020 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998

M. Barić, "Analiza promjene vrijednosti dionica poduzeća iz prehrambenog sektora u razdoblju od 2015. do 2020. : Diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:783998